"De Aftrap" Seizoen 2013-2014

01-08-2013 09:23

Afgelopen zaterdag was "De Aftrap" voor het seizoen 2013-2014. De ochtend werd gestart met koffie een broodjes. Na een korte informatievoorziening verzorgde Jeroen Reintjes een demonstratie training --> Warming-up --> voor D-pupillen.

De traing werd gegeven aan de D1 van vv Sprinkhanen. Doel van deze demonstratietraining was om jeugdtrainers uit te leggen en te laten zien dat een goede warming-up een belangrijke bijdrage levert aan blessure preventie, maar ook een postieve invloed heeft op de motorische ontwikkeling van jeugdspelers. Voor elke categorie staat een warming-up schema op deze website. Doel is om in september hier op terug te komen in de vorm van een bijeenkomst voor jeugdtrainers. 

Na afloop van deze training was in de kantine de uitrijking van de wedstrijd- en trainingspullen voor elk team. Voor de uitreiking was de overhandiging van één van de nieuwe ballen voor de jeugdafdeling. De jeugdafdeling kreeg van Vrienden van Sprinkhanen eind vorig seizoen een tegoedbon van € 1000,00 om deze te besteden aan nieuwe ballen voor de jeugdafdeling. Hiervoor dank aan de Vrienden van Sprinkhanen namens de jeugdafdeling.

 

Vgr. Jeugdafdeling

vv Sprinkhanen